Maak echte kunstpics met je smartphone

Maak echte kunstpics met je smartphone

Je hoeft heus geen kunstfotograaf te zijn om artistieke kiekjes te trekken, deze apps met vintagefilters will do the job! Digitale perfectie is verleden tijd, nu maak je echte kunstpics met je smartphone. Haal dus de innerlijke fotografe in jezelf naar boven en trekken maar!

Instagram: Dankzij de kleuren en special effects tover je elke foto om tot een waar kunstwerkje! En bovendien kan je met het resultaat stoefen bij je vrienden door de kiekjes te delen op Facebook, Twitter en Tumblr. Hoe het werkt? Trek een foto, kies een filter om de look en feel te transformeren en post op Instagram. Zo simpel en helemaal gratis!

Hipstamatic: Deze app brengt de look, feel en onvoorspelbare schoonheid en fun van plastic speelgoed camera’s uit het verleden terug en geeft je foto’s een ultiem speels effect. Met slechts een tik op het scherm krijg je verschillende effecten en verander je de lens, flash of film. En ook met deze knappe resultaten kan je meteen pronken bij je vrienden door te delen op Facebook, Twitter, Tumblr en Flickr. Hier hangt wel een prijskaartje van €1,59 aan vast.

Camera+: Of je nu een doorwinterde fotograaf bent of iemand die amper een camera aanraakt, dankzij deze app doe je niets liever dan foto’s trekken. Camera+ brengt je creativiteit naar buiten met tal van vintage-effecten waardoor je een prachtig eindresultaat bekomt en dat voor slechts €0,79!

Big Lens: Transformeer je iPhone in een professionele camera met de Big Lens app! Hiermee kan je creatief aan de slag met het diepteveld en maak je de achtergrond wazig en de voorgrond felgekleurd. Hier tel je €0,79 voor neer, een pak minder dan voor een super deluxe camera!

Instacam: Maak een instant retro foto met deze handige app. Hiermee trek je meteen vierkante vintage foto’s en dankzij de filters zie je het effect al voor je afdrukt. Ook hier tel je €0,79 voor neer.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *