Wat te doen met ‘zwembadhaar’?

Wat te doen met ‘zwembadhaar’

Een verfrissende duik in het zwembad vormt de ideale bezigheid wanneer de temperaturen de hoogte in stijgen, alleen blijft er van je perfect gestylde coupe niet veel meer over na zo’n verkoelende plons… Maar je hoeft heus niet aan de kant van het zwembad te liggen smelten, want ook zonder haardroger en stijltang bij de hand, kan je na een frisse duik nog steeds een sexy coupe bekomen, en wel met deze handige tips om ‘zwembadhaar’ weer onder controle te krijgen!

–       Let op de scheiding: Kies voor een strenge midden –of zijscheiding die altijd een extra touch geven aan je coupe en elke lok de kans geven om te drogen, zonder dat het één grote war –en klitboel wordt.

–       Gel of mousse in de aanslag: Wil je een sexy, golvende en ietwat nonchalante ‘after swim’ coupe, ga dan voor een mousse die je uitvoerig door je natte lokken kneedt, waarna je je haren laat drogen aan de lucht. Gel is ook een optie voor wie wel in is voor een ‘wet look’ die de hele dag blijft. Als je geen gel of mousse bij de hand hebt, komt een conditioner to the rescue om je natte lokken te stijlen!

–       Als finishing touch kan je aan de slag met haaraccessoires, die uitstekende en weerbarstige lokken netjes in bedwang houden, zodat alles mooi op z’n plaats blijft liggen.

En nu naar hartenlust plonsen maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *