Stella McCartney verwent met betaalbare lingerie

Stella McCartney verwent met betaalbare lingerie

In Hollywood lopen de sterren storm voor de modecollecties van Stella McCartney en tellen daar ook de nodige bedragen voor neer. Maar je hoeft niet langer over een sterrenstatus te beschikken om mee te kunnen genieten van haar lingerie-ontwerpen, want de ontwerpster komt met een betaalbare lingerielijn!

De collectie kreeg de toepasselijke naam ‘Stella’ en mikt op comfort, gemak, onzichtbaarheid en, erg belangrijk, budgetvriendelijkheid! Dat staat in contrast met haar duurdere lingeriecollecties, waarbij ze met zijde en kant werkte en items ontwierp die opvallen en net niet onzichtbaar zijn.

Voor ‘Stella’ ging ze aan de slag met de allernieuwste technologie om zo met de dunste, lichtste en meest onzichtbare lingerie op de proppen te kunnen komen. Miss McCartney zelf noemt het zelfs “een naakte ervaring”.

We spotten vijf basistypes, bestaande uit Moulded Underwire, Balconnet, Plunge, Strapless en Supernatural, en onderverdeeld in drie substijlen: Stella Smooth, Stella Lace en Stella Mesh. Voor de beha’s tel je zo’n 50 à 60 euro neer, terwijl de slipjes zo’n 25 à 30 euro kosten.

Sla dus nu je slag om een echte Stella McCartney om je lijf te dragen en ontdek die “naakte ervaring”!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *