Huidverzorgingsadvies op maat dankzij de mySkin app!

Huidverzorgingsadvies op maat dankzij de mySkin app!

De juiste huidverzorgingsproducten vinden die perfect zijn voor jouw huidtype en daardoor een optimale verzorging bieden, vergt een lange zoektocht, waarbij er eerst heel wat minder geschikte producten de revue passeren voor je jouw match gevonden hebt, tot nu… Dankzij een nieuwe gratis iPhone app genaamd mySkin, vindt je in no time de huidverzorgingsproducten die perfect zijn voor jou!

Bovendien geeft de app ook wetenschappelijk en persoonlijk advies over wat het beste werkt voor het unieke huid profiel van elke gebruiker. Aan de hand van een huid evaluatie, raadt mySkin behandelingen aan uit een catalogus van meer dan 160.000 producten van verschillende merken en retailers. Hierbij wordt rekening gehouden met huidaandoeningen, levensstijl, dieet en bepaalde huid zorgen. Kortom, je huid kent geen geheimen meer voor deze app!

Heb je ooit producten gebruikt in het verleden die oh zo goed werkten, maar die je helaas nergens meer kan terugvinden? Geen probleem, mySkin helpt ze mee op te sporen. Bovendien kan je ook je ervaringen delen, een verlanglijstje opstellen en antwoorden krijgen op je huidverzorging vragen van je sociale gemeenschap. Check ook wat je vrienden gebruiken en volg de top experts op vlak van huidverzorging op de voet. Dat kan allemaal met de mySkin app, dus downloaden die handel en straal als nooit tevoren met je huidverzorging op maat!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *