Sun, sea and Shiseido Urban Environment Protector

deze zonnecrème kan je ook gebruiken als dagcrème, zodat je je huid elke dag tegen UV-stralen kan beschermen

Een beetje zon kan wonderen doen voor je humeur en je teint, maar op termijn heeft die grote vuurbal veel minder aangename effecten. Het is bijvoorbeeld niet zo leuk om, pakweg, huidkanker en/of een huid als een verkreukelde papieren zak te krijgen. Nope, niet alleen maar rozengeur en maneschijn, die zon.

Hoewel je in de vorige paragraaf waarschijnlijk niets gelezen hebt dat je nog niet wist, is de kans groot dat jij een van de vele mensen bent die het vertikt om zonnecrème te gebruiken. En niemand kan het je kwalijk nemen, want de kleine ongemakken die die goedjes met zich meebrengen, zijn nu eenmaal ontzettend ongemakkelijk. Wie een vette huid heeft, zal binnen de kortste keren beginnen glanzen als een ingevet varken en in combinatie met make-up wordt jezelf beschermen tegen UVA en UVB-stralen al snel een smerig boeltje.

Enter de Shiseido Urban Environment Protector! Deze zonnecrème is heel slim gecamoufleerd als een tube dagcrème zodat zonnecrème-haters  zichzelf kunnen misleiden. Het voordeel hiervan is ook dat je sneller geneigd bent om de crème iedere dag te gebruiken, wat in principe geen slecht idee is. Niet alleen in de verzengende zomerzon kan je huid beschadigd worden. Ook een flauw winterzonnetje heeft al effect op de gezondheid van je huid.

Natuurlijk is dat niet de enige positieve eigenschap van de Urban Environment Protector. De crème is volledig olie-vrij, waardoor hij een vette huid egaal houdt. Je hoeft ook niet bang te zijn voor een over-gematteerd effect. Je huid ziet er gewoon ‘gewoon’ uit.

Wie een ‘gewone’ huid niet goed genoeg vindt, zal blij zijn om te horen dat de zonnecrème een uitstekende primer is om je make-up over aan te brengen.

Kortom: de perfecte dagcrème/zonnecrème voor anti-zonnecrème strijders! Bestel je eigen tube op shiseido.be.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *