De vrolijke kleurtjes van Geek Chic Cosmetics

bij geek chic cosmetics vindt je de leukste make-up voor geen geld en volledig veganistisch

Ik beken: als cosmeticaproducten een leuke naam hebben, ben ik eigenlijk al overtuigd van hun uitstekende werking. Jammer genoeg is dat lang niet altijd het geval en is mijn vatbaarheid voor leuke woordspelingen de belangrijkste oorzaak van mijn enorme aantal make-up miskopen. Zo was die fluo oranje nagellak niet alleen een aanslag op mijn netvlies, maar wilde hij ook nog eens met de beste wil van de wereld niet drogen en bleek die mascara met een veelbelovende naam instant panda ogen als resultaat te hebben. Jawel, de lijst is eindeloos…

Daarom ging ik op zoek naar een ‘veilig’ merk. Zo’n merk waarvan je denkt: dat heeft me niet teveel geld gekost, het werkt perfect en ik moet elke keer lachen als ik de naam zie. Wel, ik heb het gevonden in de vorm van Geek Chic Cosmetics!

Op geekchiccosmetics.com vind je make-up in de gekste kleuren, met of zonder glitters, met namen als Katamari King, Back To The Fuschia, Nerdgasm en Frisky Pirate. Om helemaal eerlijk te zijn: niet alle make-up die er verkocht wordt, is even draagbaar. Zo is Hipster Ariel een blauw-groene metalique lippenstift die je best probeert te vermijden. Tenzij je stiekem een eigen drag-show hebt.

Aan de andere kant staat de website ook weer boordevol unieke tinten oogschaduw, de meest fantastische kleuren lippenstift, opvallende glitters en absoluut onweerstaanbare geurtjes. En wat nog beter is:

– De make-up is volledig vrij van parabenen, bewaarmiddelen, talg, bismut en oxychloride.

– Je zal er ook geen gluten in terugvinden. Op elke verpakking staat bovendien informatie in verband met ingrediënten en mogelijke allergenen.

– Alle producten zijn ‘veganistisch’, behalve de Joy Sticks en Bio Balm lipbalsems en lippenstiften. Die laatste twee bevatten bijenwas.

– Make-up van Geek Chic Cosmetics is erg goedkoop! (omgerekend) €3,70 voor oogschaduw, €4,50  voor een lippenstift, €2,60 voor parfum,…

– Ik heb op heel het internet geen enkele negatieve kritiek op de Geek Chic Cosmetics producten kunnen vinden! Blijkbaar blijft de lippenstift urenlang zitten, verliest de oogschaduw niets van zijn intensiteit en zijn de geurtjes origineel en fris.

Neem dus zeker eens een kijkje op de website en laat je verleiden!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *