Superswitchen in retro-sfeertje

SuperSwitch

Nood aan nieuwe kleren, maar laat je portemonnee dat helaas niet toe? Trek dan op zaterdag 10 maart richting Hasselt voor de SuperSwitch Vintage Night. Klinkt als… Een ideaal avondje uit met vriendinnen!

Het uitgelezen moment om je eigen kleerkast op te ruimen en gepakt en gezakt met alles wat je niet meer draagt koers te zetten naar de SuperSwitch! Je eigen kleerkast krijgt een make-over, jij scoort zonder een cent uit te geven een nieuwe outfit en bovendien steun je het goede doel, want de niet geruilde items worden aan verschillende goede doelen gedoneerd. Drie vliegen in één klap dus…

Bovendien gebeurt het hele kledingruil gebeuren in een super retro-sfeertje met Dj Beatbuster, aka resident dj van RadioModern, die zorgt voor moderne jazz, retro swing en vergeten classics-deuntjes. Ook staan er professionele stylisten klaar die je met raad en daad bijstaan om misruilen te voorkomen en wordt je honger en dorst gestild met lekkere hapjes en drankjes!

Dus begin alvast al je miskopen bij elkaar te zoeken, maar laat lingerie, zwemkledij, kousen, parfum en make-up achterwege, want die items kunnen niet geswitcht worden. Vintage-stuks leveren meer ‘ruilpunten’ op dus alles wat een retro-feel uitademt moet zeker mee!

Wat? SuperSwitch Vintage Night

Waar? De Silo, Schippersstraat 21, 3500 Hasselt

Wanneer? Zaterdag 10 maart. Start om 18.30u. Inschrijven kan niet meer, maar wie graag deelneemt kan dat nog aan de deur om 18.30u.

Prijs? 10 euro

Meer info? superswitch.wordpress.com

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *