Steel de show als Miss Piggy

Fans van Miss Piggy kunnen zich binnenkort de look van ‘The Muppets’-ster aanmeten dankzij de limited edition make-uplijn van MAC Cosmetics die vanaf 14 november in de winkels ligt!

Het beautymerk bombardeert de charmante Miss Piggy tot het nieuwe gezicht van hun merk door een oogschaduw, een eyeliner en een mascara op de markt te brengen waarmee je de dramatische look van de blonde glamdiva kan evenaren.

Het cosmeticamerk heeft niets dan lof voor hun nieuwe gezicht: “Icoon. Actrice. Supermodel. Zangeres. Muze. Kikkerliefhebber. Een ongeëvenaarde ster op het kleine en het grote scherm.” Daarmee verduidelijken ze ook meteen hun ongewone keuze.

Miss Piggy wordt tegenwoordig wel meer gevraagd door beautymerken want ook nagellakmerk O.P.I. stond te springen om met haar samen te werken. In januari brengen ze een collectie uit die geïnspireerd is op ‘The Muppets’, waarbij we enkele opvallende namen spotten als ‘Getting Piggy With It’ en ‘Fresh Frog of Bel Air’.

Al die aandacht valt samen met de acteerprestaties van het elegante roze varken in de langspeelfilm ‘The Muppets’, waarin ze de rol van hoofdredactrice bij de Franse Vogue op zich neemt. Wanneer de film hier in de zalen zal komen, is nog niet bekend.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *