Cupcakes op je nagels!

Cupcakes veroverden in een mum van tijd de wereld en vooral veel vrouwenharten, waardoor vele gebaklovers hun innerlijke keukenprinses naar boven haalde en als een gek de mooiste cupcakes uit de oven toverde! Maar wie het liever wat gezonder houdt, kan ook gaan voor cupcakes op je nagels…

Inderdaad! De ene nagellakrage is nog niet droog, of er staat alweer een andere voor de deur, in de vorm van ‘cupcake nails’. Al weten we niet zeker of het wel zo goed is voor de lijn, want één blik op je nagels en je begint alvast te likkebaarden. Maar trendy is het wel en bijgevolg absoluut een poging waard!

Hoe ga je te werk? Lak je nagels in verschillende pasteltinten om de basis van het cupcakevormpje te maken. Daarna lak je een paar keer met witte nagellak over de bovenste helft van je nagel in verschillende verticale streepjes, om het ‘toefje’ slagroom te creëeren. Daarna is het tijd voor de finishing touch met natuurlijk de onmisbare kers op de cupcake! Ga voor een donkerrode glitterkleur en breng een mooi stipje aan, in het midden van de slagroom. Daarna kan je de slagroom verder versieren met verschillende kleurrijke stipjes in het witte gedeelte. Laat even drogen, nog een topcoat erover en knallen maar met die nagels!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *