Smakelijke schoonheidsproducten

make-up kan ook lekker naar eten ruiken!

Schoonheidsproducten moeten er niet alleen mooi uitzien,want als het even kan, mogen ze ook lekker ruiken. Wij verzamelden een aantal beauty producten met de meest bizarre geuren, die je ongetwijfeld in huis zal willen halen!

Laten we beginnen met oogschaduw. Jelly Pong Pong kwam op de proppen met het Cherry Pie-scented Eyeshadow Palette dat, je raadt het al, de geurtjes van een kersentaart heeft. Je kan je ogen dus naar kersen of kaneel laten ruiken. Waar dat precies goed voor is, weten we niet, maar het is wel een leuke gedachte… Bestellen kan op yesstyle.com.

Om in de regio van de ogen te blijven: wat dacht je van mascara met peperkoekgeur? Op unique-vintage.com kan je de Besame Cosmetics Gingerbread Black Mascara bestellen voor de luttele som van $16. Deze mascara ruikt niet alleen lekker, hij ziet er ook leuk uit. Het bloemenpatroon op het omhulsel zorgt voor een instant retro feel.

Er bestaan gigantisch veel shampoos met ontelbare verschillende aroma’s, maar zo typisch Belgisch als de Belgian Waffle 3-in-1 Shampoo, Shower Gel and Bubble Bath heb je ze nog nooit gezien! Je kan hem meteen bestellen op philosophy.com, maar wij raden je aan om nog eens rustig rond te kijken op de website. Je zal de meest tot de verbeelding sprekende geuren tegenkomen, van Vanilla Birthday Cake tot Salt Water Taffy.

En ten slotte vonden we ook nog Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder, dat echte cacao bevat! Je vind hem op sephora.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *