Valentijnstip: Chocolade

het wordt een zoete valentijn met deze chocoladegeschenkjes

We houden van chocolade en we houden van geeky toestanden. Wie had ooit gedacht dat die twee dingen elkaar mooi zouden aanvullen? Je hebt nog even tijd voor het Valentijn is, dus je kan nog rustig de tijd nemen om je liefste zover te krijgen je een van deze yummie hebbedingen te geven!

Op chocolateinvader.com vind je – jawel – handgemaakte chocoladen Space Invaders. Op de website kan je zien hoe ze gemaakt worden, van cacaoboon tot valentijnscadeau. Als je een chocoladen Invader bestelt, krijg je hem thuis bezorgd in een lasergegraveerd houten kistje, samen met een Invader mini-poster, sticker en postkaart. En wat nog beter is: als je je bestelling doorgeeft voor Valentijnsdag, ontvang je een tweede Space Invader gratis! En dat alles voor $20.

Een beetje viezer, maar wel heel lekker zijn de Chocolate Zombie Head Bon Bons die je op thinkgeek.com kan kopen. Zoals de naam het zegt, hebben deze bonbons de vorm van een zombiehoofd. Om het allemaal nog extra sappig te maken (wij zijn voorstanders van het devies ‘hoe vettiger, hoe prettiger’) zijn de chocolaatjes gevuld met een gekonfijte kers.

Voor de trigger happy geeks raden we de website chocolateweapons.com aan. Daar kan je pistolen, granaten en munitie vinden die volledig van chocolade gemaakt zijn. Qua prijs valt het eigenlijk ook behoorlijk mee. Zo kost de levensgrote Chocolate Swirl Hand Gun maar een kleine $35.

Toch liever iets interactiever? Dan is er altijd nog Milk Chocolate Battle Ships! Je speelt gewoon zeeslag, maar als je een schip laat zinken, mag je het opeten. En als je nu denkt dat je het spel dus maar 1 keer kan spelen, zit je fout.  Bij Milk Chocolate Battle Ships ontvang je ook een mal waarin je de bootjes opnieuw kan maken. Je hoeft alleen maar wat chocolade te smelten, die in de mal gieten en alles laten afkoelen. Bestellen kan op treasureislandsweets.com.

Kort samengevat: 4 redenen om nog eens extra lief te zijn voor je vriend! This Valentine is going to be a sweet one!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *