Sexy lips à la Kate Moss!

Een lippenstift voor elk type outfit? Dat klinkt ons als muziek in de oren en niemand minder dan Kate Moss belooft dat ze dit kan waarmaken met haar gloednieuwe lippenstiftcollectie voor Rimmel London!

Het topmodel schittert al tien jaar als het gezicht van het beautymerk en liet nu zelf haar creatieve brein werken om met zeven nieuwe tinten lippenstift op de proppen te komen! De kleuren gaan van zacht rood over nudetinten tot fel roze, voor elk wat wils en je hebt volgens Moss een kleurtje klaar voor bij elke look.

Klinkt te mooi om waar te zijn, maar Kate belooft alvast haar woord te houden. “Ik ben voor deze lippenstiftcollectie uitgegaan van verschillende kledingstijlen. Ik wou een lijn creëren die makkelijk te combineren is met uiteenlopende looks”, vertelde het topmodel over haar nieuwe lijn lipkleurtjes.

Eerst zien en dan geloven luidt ons motto, maar lang hoeven we alvast niet te wachten want de nieuwe collectie wordt op donderdag 15 september gelanceerd in het Battersea Power Station in londen. Wij zijn alvast razend benieuwd naar deze sexy lips à la Kate Moss!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *