Mode voor het goede doel!

Vintage –en tweedehandslovers nemen alvast hun agenda’s klaar om 18 november als save the date te noteren! Want dan organiseert de vzw Spullenhulp opnieuw haar defilé, tentoonstelling én veiling ‘Second Hand, Second Life‘ in Tour en Taxis in Brussel.

Dit is dé ideale gelegenheid om unieke must-haves op de kop te tikken en tegelijkertijd het goede doel te steunen want bekende designers en stylisten, evenals jonge veelbelovende talenten ontwerpen unieke stukken met kleding, meubelen en accessoires die ze bij Spullenhulp gevonden hebben. Deze unieke creaties worden die avond tentoongesteld, tijdens een prachtig defilé en daarna worden ze geveild ten gunste van de sociale projecten van Spullenhulp.

De gehele opbrengst wordt gebruikt om  een nieuw onthaalhuis voor jonge daklozen te financieren. Dus steun het goede doel en haal je fashionista-hartje op tijdens deze unieke avond!

WAT?

defilé en tentoonstelling gevolgd door een veiling van de voorgestelde ontwerpen

WANNEER?

vrijdag 18 november 2011 vanaf 19u

WAAR?

Tour et Taxis – Havenlaan 86C, 1000 Brussel

PRIJS?

VIP 55 euro – Volwassenen 30 euro

RESERVATIES?

Plaatsen voor ‘Second Hand, Second Life’ kunnen vanaf eind september gereserveerd worden. Alle info vind je op www.spullenhulp.be

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *