Hot in nagellakland: Gecraqueleerde nagels!

[smooth=id:229;]

Perfect gelakte nagels zijn wel mooi, maar er is niets ‘edgy’ aan en laat dat nu net een must zijn voor rebelse meiden met een serieuze portie fashionsense… Daarom kwam Professionails aanzetten met hun Pronails Krackle nagellak voor trendy gecraqueleerde nagels!

Na slangenhuid en krantenpapier op je nagels, is het wederom tijd voor een nieuwe trend in beautyland… Weg met tot in de puntjes afgewerkte nagels, maar probeer het eens met barstjes en kom deze herfst hip en verrassend uit de hoek!

Je hoeft zelfs geen tripje naar de schoonheidsspecialiste in te plannen, want deze nieuwe trend kan je helemaal zelf! Hoe? Breng eerst een laagje nagellak aan in een contrasterende kleur en laat goed drogen. Vervolgens is het de beurt aan de Pronails Krackle. Even wachten en je ziet voor je ogen de vers aangebrachte nagellak craqueleren. Hoe dunner het laagje Pronails Krackle, hoe meer barstjes.

Nog een handige tip om langer te kunnen pronken met je hippe nagels: Pronails Krackle heeft een matte finish. Voor een langere houdbaarheid en bescherming breng je Pronails Mat Finish aan. Liever wat meer glans: werk af met Pronails Hot Gloss!

Voor de echte durfals onder jullie, die het graag nog een tikkeltje funkier hebben, heeft Pronails nog drie mogelijke uitvoeringen in petto! Al heb je hier wel al wat meer skills nodig in de kunst van het nagels lakken:

De regenboog Krackle: Breng vier tot vijf verschillende kleurvlakken aan op je nagels en laat goed drogen. Werk af met Pronails Krackle Polish. Groovy!

Duo Krackle: Breng twee kleuren nagellak aan in twee diagonale strepen en bedek met Pronails Krackle.

French Krackle Manicure: Breng de French manicure aan zoals gebruikelijk. Breng vervolgens Pronails Krackle nagelak aan op de boord van de nagel voor een heel bijzondere versie van de French Manicure.

Laat je verleiden door deze nieuwe trend en ge met hippe nagels het nieuwe seizoen tegemoet!

Julie Vandormael – StyleFever.be

    1. Hoi Delfine!

      De producten van Pronails by Professionails zijn te koop bij nagelstudio’s, schoonheidscentra, Inno en DI.

      Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *