Quick fix voor ‘bad hair day’

Quick fix voor 'bad hair day'

Op een ‘bad hair day’ zitten we letterlijk met de handen in het haar… Met een ontembaar kapsel lijkt op het eerste zicht dan ook weinig of niets mee aan te vangen, maar toch zijn er enkele snelle oplossingen die je kapselprobleem in een mum van tijd oplossen!

Het eerste haarprobleem is het meest voor de hand liggende, namelijk een vettige coupe. Geen tijd voor een wasbeurt? Geen nood! Met een bus droogshampoo kan je je lokken nog wel een dag in de plooi houden.

Kroezelhaar bezorgt ons ook heel wat kopzorgen! Maar met enkele simpele stylingproducten krijg je ook dat probleem opgelost. Breng ze op vochtig haar aan om het beste resultaat te verkrijgen en komaf te maken met die vervelende kroezel.

Er bestaat niet alleen zoiets als een kink in de kabel maar ook in je haar… Je kent het wel, een vreemde slag in je lokken als gevolg van een rekje. Probeer de slag niet weg te werken maar ga er juist mee aan de slag door het te verwerken in weelderige krullen aan de hand van een krultang.

Soms vallen je lokken erg vreemd na een wasbeurt en kan je last hebben van een kuifje. Probeer het ook weer niet dwangmatig plat te föhnen, want die strijd verlies je toch. Creëer eerder een middenscheiding om de aandacht af te leiden.

De rode draad in deze tips is dus eigenlijk dat je best werkt met je haarproblemen in plaats van ze tegen te werken, want in die strijd komt je ontembare coupe meestal als winnaar uit de bus!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *