Slanker in bikini zonder dieet!

Slanker in bikini zonder dieet

Het bikiniseizoen staat voor de deur en dat zorgt voor heel wat moodswings! Want hoewel we de zon, zee, warmte en bijbehorende cocktails met open armen ontvangen, huiveren we al bij de gedachte om ons in bikini in het openbaar te begeven. Laat staan dat we er nog eentje moeten gaan shoppen, met die vreselijke belichting in de pashokjes, waar je niet bepaald vrolijk van wordt… Maar niet gevreesd, want hier zijn enkele handige tips om het meest flatterende model te scoren én er slanker in te lijken!

Je hoeft heus geen last minute crashdieet gaan volgen zodra de zon door de wolken breekt en de temperaturen zo hoog oplopen dat het tijd wordt om je bikini aan te trekken. Maar wat moet je dan wel doen?

–          Allereerst moet je uitgebreid te tijd nemen om de ideale bikini te strikken. Vestig je hoop niet op een enkele winkel, maar breng verschillende shops een bezoekje. Kijk bij de speurtocht naar het ideale model uit naar exemplaren in lycra. Het maakt je ‘probleemzones’ strakker en geeft het nodige comfort!

–          Heb je je oog laten vallen op een bikini in twee tinten? Let dan op dat de donkerste kleur aan de zijkanten zit, want dat slankt af en flatteert elk figuur.

–          Hoe hard we ook zijn voor onszelf, probeer te focussen op je troeven en zet deze zo goed mogelijk in de kijker. Ze leiden de aandacht af van je mindere puntjes, die ja dan weer zo goed mogelijk probeert te bedekken. Heb je bijvoorbeeld last van zwaardere heupen? Dan wordt een sarong je beste vriend! En baart je buikje je zorgen? Kies dan voor een tankini, een bikini met een topje als bovenstuk, en je voelt je meteen een pak zelfzekerder!

–          Kies de juiste maat want een te klein broekje zal je heupen of buikje net meer in de kijker zetten.

–          Verticale strepen zijn ook goedgekeurd, want ze maken je lichaam langer en dus slanker. Modellen met horizontale strepen zijn dan weer een ‘no go’ want zij doen net het omgekeerde…

–          Als je lichaam nog geen zon te zien heeft gekregen voor je in bikini verschijnt, breng dan op voorhand wat zelfbruiner aan want een bruin tintje laat je strakker en slanker lijken.

–          Een kleurrijke grote hoed beschermt niet alleen tegen de zon, maar brengt je lichaam ook in evenwicht. Bovendien is het ook nog uiterst hip. Hallo fashionista!

–          Last but not least voeg je nog wat opvallende juwelen en kleurrijke sandalen toe, want ze trekken de aandacht waardoor de ogen minder op je eventuele probleemzones gericht zijn.

Zo, nu ben je helemaal klaar om als een volleerde beach babe en zonder complexen in bikini over het strand te paraderen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *