Obsessive Compulsive Cosmetics

Obsessive Compulsive Cosmetics heeft een ruim assortiment veganistische beauty producten

Obsessive Compulsive Cosmetics klinkt misschien als iets waar je niet echt blij mee zou zijn, maar schijn bedriegt! Dit make-up merk gaat er prat op dat al haar producten volledig veganistisch zijn dat er nul procent animal cruelty aan te pas komt bij de productie ervan.

Dat klinkt ons op zich als muziek in de oren, maar laten we eerlijk zijn: van make-up verwachten we vooral dat het ons helpt er goed uit te zien. Ook dat blijkt geen probleem te zijn. De oogschaduw, nagellak en Lip Tar van Obsessive Compulsive Cosmetics krijgen alleen maar positieve commentaren. En die goede reviews verdwijnen zelfs in het niets bij de lovende kritiek die kun zogenaamde Pro Pigments krijgen!

De Pro Pigments zijn, eenvoudig gesteld, pure, onversneden kleurpigmenten. Met een heel klein beetje poeder, kan je je ogen in een intens kleurtje steken dat bovendien nog eens lang houdt. Het leukste eraan is dat je ze ook in combinatie met de kleurloze lip tar kan gebruiken om zo een custom blend lippenstift te creëren.

Ben jij geïnteresseerd in leuke, kwaliteitsvolle en vooral ethisch verantwoorde make-up producten? Ga dan naar occmakeup.com en leef je maar eens uit!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *