Beautyfood lunch: Eet je mooi met vriendinnen!

Beautyfood lunch

De zon draait overuren en dat geeft ons extra energie en zin in gezellige onderonsjes met vriendinnen! Maar omdat het niet altijd BBQ kan zijn, dat is ook maar saai en bovendien niet echt bevorderend voor ons bikini figuur, is het tijd om eens iets anders te proberen, namelijk een beautyfood lunch!

Het woord zegt het zelf; food waar je mooier van wordt! Bovendien ook erg gezond, dus geen ‘extra kilo stress’ wat de sfeer alleen maar bevordert. Een trendy beautyfood buffet bestaat voor de helft uit een selectie van superverse seizoensgroenten, aangevuld met vleeswaren en kaas uit jouw eigen regio.

Denk gegrilde groenten en kleine rauwe groenten als je je lunch samenstelt, want groenten bevatten weinig calorieën en zitten boordevol gezonde voedingsstoffen die dan weer bijdragen tot een mooie huid. Check, check ennn check!

Combineer de groentjes met vleeswaren en kaas en kies bij voorkeur voor ambachtelijke producten uit de streek waar jij woont. Vis en boter zijn eveneens must-haves bij je lunch, want ze bevatten gezonde vetten waar je huid naar snakt.

Hier zijn alvast enkele gemakkelijke en gezonde gerechtjes die kunnen doorgaan als een waardige beautyfood lunch:

– vers gegrilde groenten, zoals paprika, geroosterde wortelen, gegrilde courgettes

– stukjes vis, bijvoorbeeld makreel, mosselen, zalm

– verse vleeswaren en kaas, bijvoorbeeld Brabantse zult, Amsterdamse ossenworst, Friese nagelkaas of ham, worst of kaas uit je eigen regio

– rauwe groenten: denk aan trostomaatjes, honingtomaatjes, minikomkommers, enz.

Voorzie nog lekker vers en donker brood en laat je innerlijke party planner de vrije loop om de tafel en het interieur/tuin feestelijk te versieren en je beautyfood lunch is een feit. Enjoy!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *