Nieuwe nagellakkleurtjes gespot!

Nieuwe nagellakkleurtjes

Een tijdje geleden kwamen we al aanzetten met de nieuwste nagellaktrends voor de lente en zomer 2012, maar het is alweer tijd voor een update en wel omtrent de hotste nieuwe nagellakleurtjes!

Het gebeurt wel vaker dat modetrends en beautytrends hand in hand gaan met elkaar en net zoals we in modeland broeken in verschillende kleurtjes spotten, bij voorkeur in pastel, met pistache groen op kop, is dat bij onze nagels niet anders! Dus dompel je nagels maar lekker onder in de zoete pastelkleurtjes.

Je wordt er ondertussen al overal mee rond de oren geslagen, maar voor wie het nog niet heeft opgemerkt: Tangerine, ook wel oranjerood of mandarijn oranje, is de topkleur van 2012, dus ook op je nagels…

Een beetje glitter kan nooit kwaad en blijft ook een topper op onze nagels! Kies dus maar zonder gêne voor leuke ‘shiny’ kleurtjes.

Voor wie de pastelkleurtjes wat te licht zijn en wie graag iets meer opvalt, kan de neon trend omarmen en je nagels laten knallen als nooit tevoren!

En een blauwtje lopen is voor één keer niet zo slecht, tenminste als het over je nagels gaat! Bovendien zijn er geen regels en kan je gaan van nachtblauw tot babyblauw, zolang het maar blauw is…

En met de strepen zon die stilaan meer doorbreken door de donkere wolken, kunnen we onze nagels al meteen opleuken met deze hippe nieuwe nagellakkleurtjes!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *