Nieuwe trends verhullen probleemzones!

Nieuwe trends verhullen probleemzones

Blote buiken en de nadruk leggen op de heupen, het klinkt misschien als horror in de oren van veel vrouwen aangezien net die zones ons bergen onzekerheden bezorgen… Maar geen nood, voor de nieuwste trends moet je heus geen maatje nul hebben om ermee weg te komen, want ze worden in een erg flatterend jasje gegoten en verhullen de probleemzones!

Op de catwalks van onder andere Prada en Miu Miu spotten we regelmatig een streepje blote buik. Al wordt niet de hele buik blootgesteld, want het bloot begint pas van aan het middenrif, waardoor je niet moet beschikken over een perfect platte buik in Hollywood style, want het voordeel hierbij is dat vetrolletjes netjes ingesnoerd blijven.

Sta je toch niet meteen te springen om een streepje buik te tonen, kan je ook altijd een andere hot trend proberen, waarbij je heupen in de verf worden gezet met de zogenaamde ‘peplum’ trend. Nog nooit van gehoord? Hierbij worden er allerlei ruches en volume gebruikt ter hoogte van de heupen en dan zien we vooral de blouses die vanaf het middenrif uitlopen als een rokje. Perfect te combineren met kokerrokken en broeken en met een ultravrouwelijk en elegant resultaat. Pluspunt: probleemzones worden hiermee ideaal verhuld!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *