Stralen in snoepkleurtjes

Broeken in snoepkleurtjes zijn de nieuwe trend

Bereid je alvast voor, want wie er deze lente en zomer trendy wil bijlopen, gooit het best over een kleurrijke boeg, zeker wanneer het op broeken aankomt! Vergeet die saaie en traditionele blauwe jeans, maar denk snoepkleurtjes!

Blauw, roze, lavendel, geel, groen,… Je kan het zo kleurrijk niet bedenken, of je komt het in de nieuwe collecties tegen. Dus zet je gêne aan de kant want het is opvallen geblazen! Je krijgt er alleszins wel een instant vrolijk en zomers gevoel van en het is very fashionable.

Allemaal goed en wel, maar hoe combineer je zo’n ‘hot pants’? Hier bestaat eigenlijk geen regel voor. Je mag de snoepkleurtjes zelfs onderling combineren en een paarse broek matchen met een lavendelkleurige blouse of combineer je felle broek met een meer neutrale kleur om het wat minder opvallend te maken. Aan jou de keuze!

De broeken duiken overal op, zowel bij de duurdere merken als de kledingketens zoals onder andere H&m, New Look, Only, en ook online kan je zo’n delicous must-have op de kop tikken voor een prijsje bij bijvoorbeeld asos.com. Dat vraagt om een shoptocht om je deze trend alvast eigen te maken!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *