Ontdek de Britse anti-acne heldin!

Ontdek de Britse anti-acne heldin

Er is een nieuwe YouTube hit opgedoken in beautyland met in de hoofdrol Cassandra Bankson (19), een Amerikaanse tiener die op het eerste zicht een onberispelijke huid heeft, maar zelf aan een heel zware vorm van acne lijdt. In het filmpje toont ze hoe je in tien minuten van je acne ‘verlost’ bent!

Cassandra is op het eerste zicht een bloedmooi meisje, dat zelfs bijverdient als model, maar onder haar masker van schmink, lijdt ze aan een erge vorm van acne. In het filmpje verschijnt ze eerst met een feilloze huid, waarna ze zich ontschminkt en toont hoe ze er écht uitziet…

Daarna legt ze stap voor stap uit hoe je de acne in amper 10 minuten wegtovert met verschillende lagen crème en poeders om zo een natuurlijke, egale teint te krijgen. Na tien minuutjes ziet Cassandra er weer vlekkeloos uit!

Haar filmpje werd een heuse hit en intussen haalde ze al meer dan 7 miljoen views, waardoor ze een ware heldin werd voor voor miljoenen radeloze tieners én volwassenen met acne…

“Het kostte me meer dan een maand voor ik de video online durfde te zetten. Ik was bang dat ik dezelfde hatelijke reacties zou krijgen als op school. Maar ik dacht: zelfs als ik maar één meisje kan helpen dat even onzeker is als ik over haar huid, dan is dit het waard”, liet Cassandra zelf weten.

Check hier het indrukwekkende filmpje!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *