Limited editions van Catrice!

binnenkort brengt het merk catrice twee limited edition nagellakcollecties op de markt, alleen bij kruidvat

Nagellakliefhebsters, verenig u! Van half maart tot half april zal Kruidvat de place to be zijn. Het merk Catrice brengt dan namelijk  niet één, maar twee limited edition nagellakcollecties op de markt, die alleen bij Kruidvat verkocht zullen worden.

De collecties zullen over de toonbank gaan onder de namen ‘feMale’ en ‘Million Styles’. In totaal gaat het hier om 12 nieuwe kleurtjes die je eigenlijk gemakkelijk allemaal in huis kan halen. Aan €2.49 tot €2.99 per flesje, moet je al een goed excuus verzinnen om geen hele voorraad in te slaan!

feMale is gericht op de stoere chick met zilvergrijze, mannelijk blauwe, warm abrikoze en nude lakjes. Dankzij een nieuwe techniek, voelen je nagels na het aanbrengen van de nagellak erg zacht aan.

Million Styles, daarentegen, is een stuk girlier. Deze kleuren zitten boordevol glitters en laten je nagels glanzen als nooit tevoren. De naam ‘Million Styles’ werd ontleend aan het feit dat er van deze nagellakken maar 1 laagje moet worden aangebracht om het gewenste effect te verkrijgen. Je kan hem dus een miljoen keer opnieuw gebruiken.

Wij kijken alvast reikhalzend uit naar deze collectie. We vermoeden van jou hetzelfde!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *