5 haartrends voor de lente/zomer 2012!

Haartrends lente/zomer 2012

We gaven er al enkele prijs, maar er lijkt geen einde te komen aan de nieuwe haartrends voor de lente/zomer 2012! Zo ontdekten we opnieuw vijf hippe kapsels om trendy de zomer tegemoet te gaan. Dus maak je haar zomerklaar met deze leuke trends:

De vlecht gaat nu al enkele seizoenen mee en dat is ook nu geen uitzondering. Hou je niet aan één bepaalde trend maar vlecht erop los en probeer verschillende variaties uit. Zijwaarts, visgraat of zelfs een gevlochten haarband, ga je gang!

De strakke look is ook terug in, waarbij de focus op je gezicht gelegd wordt. Hierbij worden je lokken strak naar achteren gekamd en vastgezet met een elastiekje. Voor wie eerder fan is van ‘out of bed’ haar zal dit een hele aanpassing zijn…

De lage paardenstaart is ook geen onbekende, maar voor deze lente en zomer mag er heel wat meer volume aan te pas komen. Deze lage, volumineuze paardenstaart verkrijg je door je haar te touperen, losjes naar achteren te borstelen en dan nonchalant samen te binden. Het tegenovergestelde van bovenstaande trend dus.

Het nieuwe seizoen wordt al gekleurd door de vele erg kleurrijke modetrends, maar ook onze coupe kan wel wat kleur gebruiken. Kies een fel kleurtje en dompel enkele lokken, of voor de durvers je hele kapsel, erin onder. Deze trend is niet bestemd voor grijze muizen want opvallen zal je zeker…

Geen tijd? Geen nood! Als je snel een kapsel wil creëren zonder dat je daar veel tijd aan kan besteden, dan is deze laatste trend super handig. De dot werd in een hip jasje gestoken en plaatsen we lekker rommelig vanboven op ons hoofd. Een kam heb je zelfs niet nodig want je moet simpelweg voorover buigen en je haren in een rommelige dot vastbinden vanboven op je kruin.

Maak je lokken zomerklaar en laat je inspireren door deze leuke haartrends!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *