Ren voor je leven met ‘Zombies, run!’

ren voor je leven met de 'zombies, run!' applicatie!

Sommige mensen – en ik geef schromelijk toe dat ik daar een van ben – houden niet van lopen omdat het saai is. Je loopt gewoon rondjes, zonder enige bestemming. Niet echt het toppunt van spanning en entertainment, dus… Dan toch liever een spannende film of een goed boek!

Tenzij je de nieuwe ‘Zombies, run!’ applicatie voor iPhone, iPod Touch en Android hebt gedownload! Als je dat hebt gedaan, zal de adrenaline door je lijf gieren, de volgende keer dat je besluit iets aan je conditie te doen. Dat komt omdat ‘Zombies, run!’ niet de zoveelste ‘Start to Run’ rip off is, maar een applicatie die je een verhaal vertelt en opdrachten geeft tijdens het rennen.

Jij bent ‘Runner 5’. Je bevindt je in een post-apocalyptische wereld die vergeven is van zombies die niets liever zouden doen dan je hersenen binnenspelen (al dan niet vergezeld van een lekkere Chianti). Gelukkig ben je niet de enige overlever. Het uiteindelijke doel is een kamp op te richten waar al je lotgenoten een veilige haven kunnen vinden. Om dat te bereiken moet je verschillende voorwerpen verzamelen, missies volbrengen en vooral ontzettend veel lopen aan een hels tempo.

Je zal ook meer dan één keer gaan lopen, met deze applicatie. Er zit namelijk een heel verhaal achter, dat je alleen maar volledig kan ontdekken als je regelmatig gaat joggen. Een beetje zoals een spannend boek lezen, een enge film kijken of een of andere video game spelen. Maar dan vanzelfsprekend een pak gezonder!

Je kan de applicatie pre orderen voor $12 op shop.zombiesrungame.com. Als je nog niet zeker bent of deze app wel iets voor jou is, raden we je aan het demo filmpje eens te bekijken.

\’Zombies, run!\’ applicatie demo filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *