Stijn Helsen voorspelt zwoele zomer!

[smooth=id:216;]

Stijn Helsen geeft ons alvast een voorproefje van de zomer met zijn zomercollectie van 2011 en het beloven alvast zwoele zomermaanden te worden als we een blik werpen op zijn creaties!

Zijn inspiratie haalde hij bij niemand minder dan rockster Lenny Kravitz aka één van zijn bekendste klanten. Stijn is vooral geliefd voor zijn goed passende maatpakken en ook die zien we nu weer opduiken.

Hij combineert strak zittende smoking jasjes met gewaagde, diep gedecolleteerde tanktops. We spotten ook dubbel sluitende kalfsleren blazers die hij dan weer origineel combineert op afgewassen jeans. Wat nog opviel waren de mooi gecentreerde shirts die met grafisch gekleurde dassen en laag uitgesneden hesjes gedragen worden. Het kleurenpalet bestaat vooral uit zwart dat afgewisseld wordt met sky blue, beige en zalmrood.

Vooral de ‘swimwear-collectie’ laat ons hopen op een hete zomer als we kijken naar de miniscule afmetingen…En er werd natuurlijk ook aan de ‘Stijn-Helsen-vrouw’ gedacht! Daarvoor koos hij vooral high waist jersey pantalons, losse kleedjes op knielengte en strak zittende blazers op suède capri broeken, die hij zoals altijd combineert met hoge pumps.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *