Slank en sexy in je feestjurk!

slank en sexy in je feestjurk

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien en liefst ook elegant slank en als het kan zonder al te veel uren door te brengen in de sportzaal. Onmogelijk? helemaal niet! Met enkele handige tips & tricks straal je als nooit tevoren in je prachtige feestjurk!

Begin met een goede basis en dat is je lingerie. Zorg ervoor dat je de juiste behamaat draagt, anders kan die naar boven kruipen en onflatterende vetrolletjes creëren. Kijk op je beha zoektocht uit naar exemplaren met brede bandjes in rekbaar materiaal.

Figuurcorrigerend ondergoed is een geweldig redmiddel om je een slanker silhouet te geven en ongewenste oneffenheden als sneeuw voor de zon te laten smelten. Tegenwoordig is ‘shapewear’ trouwens erg hip en heb je de keuze uit allerlei trendy modelletjes! Zelfs bekende babes als Goedele Liekens en Véronique De Kock gaven al toe dat ook zij hun toevlucht zoeken in figuurcorrigerend ondergoed om een onberispelijk effect te creëren…

Kies niet voor te strakke outfits want bij de feestdagen komt er gewoonlijk ook een goed gevulde feesttafel kijken, dus hou rekening met wat ‘uitzet’-ruimte en vermijd licht breiwerk en licht kasjmier, die niet zo heel lief zijn voor bepaalde probleemzones. Grijp eerder naar dikker materiaal als dik katoen, grof breiwerk of gevoerde stoffen.

Werk met accessoires, zoals bijvoorbeeld een XL-handtas, die je lichaam kleiner laat lijken en de aandacht van probleemzones ter hoogte van je buik en heupen kan afleiden. Of werk met andere opvallende details die de aandacht trekken.

En last but not least, het juiste schoeisel en dat zijn zonder twijfel killerheels! Op hoge hakken zie je er altijd slanker uit dan met platte schoenen. Als je dan ook nog eens kiest voor nude exemplaren, zit je helemaal goed, want die verlengen en versmallen je benen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *