Katy Perry lanceert tweede katachtig parfum

Zangeres Katy Perry is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en dat vertaalt ze letterlijk naar haar parfums, waarvan ze nu haar tweede geurtje heeft klaarstaan, onder de naam ‘Meow’, dat midden november gelanceerd zal worden.

Haar tweede katachtige geurtje kreeg net als zijn voorganger ‘Purr’ een flesje in de vorm van een kat en is gemaakt uit lilakleurig glas met juwelen als oogjes en trendy metallix accenten. Op zich al een echte must-have dus!

Voor ‘Meow’ ging Perry samen met de grootse producent van geur –en smaakstoffen, Givaudan, aan de slag met mandarijn, peer, gardenia en jasmijn in combinatie met honeysuckle, lelie van de vallei, oranje bloessem, vanille, musk, amber en sandelhout, wat zorgt voor een heuse geurexplosie…

Perry stelt haar nieuwe parfum voor als het zusje van haar eerste creatie: “Het is een zuster parfum. ‘Purr’ was een beetje meer bloemig en ‘Meow’ is een beetje schattiger.” ‘Meow’ is verkrijgbaar in twee maten, 50ml voor €33,00 en 100ml voor €47,00 en wordt exclusief gelanceerd door Nordstrom, zowel in de 115 winkels als online.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *