Word zelf een blow-dry pro!

Wie zelf niet zo handig is met de haardroger, kent het fantastische gevoel wel als je net van de kapper komt met perfect geföhnde lokken, waar je zolang mogelijk van wilt profiteren door het pas te wassen tot het echt geen zicht meer is… Maar dankzij de eerste blow-dry school in Londen, wordt je zelf een echte pro!

Haarstylist Neil Cornelius opent elke zaterdagochtend de deuren van zijn salon in hartje Londen voor een heuse blow-dry sessie. En hij kent de kneepjes van het vak als geen ander, aangezien hij ook al de coupes verzorgde van onder andere Keira Kneightley en Kate Moss

Absoluut de moeite waard dus om een weekendje naar Londen in te plannen met een vriendin, je mama of je zus. In twee uur tijd leert hij je de geheimen van een perfecte blow-dry coupe. Bovendien kan je tegelijkertijd smullen van heerlijke hapjes en een lekkere cocktail en dat alles voor 58 euro!

Nog een tip voor stijle lokken: Verdeel je haren in verschillende delen om te föhnen, richt de föhn op de haarschacht en föhn van de wortels tot aan het einde. Stylingproducten kunnen altijd een handje helpen en voor de rest: oefenen, oefenen, oefenen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *