Borstvergroting dankzij wondercrème!

Wie niet graag onder het mes gaat, maar toch droomt van een grotere boezem, spitst best de oren, want er zou een nieuwe wondercrème op de markt zijn die je borsten met een cupmaat kan vergroten!

Het lijkt te mooi om waar te zijn dat we onze boezem letterlijk een boost kunnen geven met een simpel serum uit een tube, maar dat is toch wat het ‘Bust Fix Serum’ van producent Nip + Fab belooft… En het is alvast een groot succes in Groot-Brittanië!

Hoe ze je borsten met een cupmaat vergroten, zonder dat er siliconen, bloedvergieten en een operatie bij komen kijken? Simpelweg met een serum dat inwerkt op de vetcellen in de borst, zodat die gestimuleerd worden en opzwellen tot maar liefst honderd keer hun normale grootte.

En het wordt nog beter want wie denkt dat deze tube een fortuin kost, heeft het mis… Voor amper 19 euro kun jij je troeven nog beter laten uitspelen! Dit wondermiddeltje is te verkrijgen bij drogisterij Boots in Groot-Brittannië en voor wie dat net iets te ver vindt, kan hem ook online bestellen via de website www.nipandfab.com.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *