How-to: Hoge dot met vlecht

How-to: Hoge dot met vlecht

Wil je eens iets anders dan altijd die doodgewonde dot? Doe er dan een vlecht bij en geef je coupe een instant glamour shot! De hoge dot klassieker wordt in no time omgetoverd tot glamcoupe door er simpelweg een vlecht in te verwerken.

Hoe doe je het? Zorg dat je volgende tools bij de hand hebt: textuurspray, (eventueel doorzichtig) elastiekje, schuifspeldjes en haarlak. En dan nu … aan de slag!

Begin met je haar door te borstelen zodat alle knopen weg zijn en spray er wat textuurspray doorheen om meer grip te krijgen op glad haar en het kapsel zolang mogelijk te kunnen behouden. Verdeel je haar in twee delen en maak in de bovenste haarlaag een paardenstaart midden op je hoofd. Buig naar voren, waardoor je makkelijk kan beginnen vlechten in de onderste laag met de aanzet die begint in je nek. Maak de vlecht vast met de doorzichtige elastiek en voeg het uiteinde ervan samen met de paardenstaart. Draai deze samengevoegde staart in een hoge dot, werk af met haarlak et voila, je glamoupe is klaar!

Bovendien is dit kapsel multi inzetbaar en kan je er zowel op een feestje als tijdens een relaxdagje op het strand mee pronken.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *