Only You bezorgt je trendnagels!

Only You bezorgt je trendnagels!

Geen hippe nailart zonder must-have nagellak en er is keuze te over in lakjesland! Nagellak vormt tegenwoordig een echt modeaccessoire en niets zo leuk dan de kleur van onze nagels af te stemmen op de seizoenstrends, op de schoenen die we dragen, of simpelweg om iedere dag van kleurtje te veranderen.

Only You staat ons alvast bij met steeds een uitgebreid arsenaal aan kleurtjes en het merk integreerde de zomertrends van 2013 in zijn nagellakaanbod. Het resultaat? een waaier van intense kleuren, een perfecte nagellak en vijf tinten die variëren van ultieme glamour tot casual chic en die jouw look tot in de puntjes afwerken!

De kleurtjes op een rij:

–          347 Verdetto: Een glanzend muntgroen dat werkelijk met alles gaat

–          178 All eyes on me: Een krachtig, tijdloos rood met hoog glamourgehalte. Het zweempje oranje doet de temperatuur stijgen.

–          286 Breaking the waves: Een denimblauw dat geknipt is bij uw jeans; een sportief-chique tint die het uitstekend doet overdag

–          258 Glammamia: Een poppy paars – omdat paars nu eenmaal het nieuwe zwart is.

–          211 Pinky Winky: Een zalig en erg meisjesachtig babydoll-roze dat de herfst nog even tegenhoudt.

In the mood voor fashionable nails? Check it out en lakken maar! De lakjes zijn vanaf 1 juni uitsluitend bij ICI PARIS XL beschikbaar voor 4,95€.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *