Bruinen zónder zon …

Bruinen zónder zon …

Met de zon die het al te vaak laat afweten, moeten we massaal onze toevlucht zoeken bij zelfbruiners om die melkwitte benen alsnog van een kleurtje te voorzien. Wanneer er dan na de regen zonneschijn komt, kunnen we toch pronken met sexy legs! Maar hoe begin je aan die zelfbruinsessie en pronk je met het beste resultaat? Hier enkele tips & tricks:

Kies allereerst je ideale bruiningsmatch in de vorm van gel, spray, crème of mousse. Hou bij het kiezen van de kleur rekening met je eigen huidskleur en hou het zo natuurlijk mogelijk om oranje-bloopers te vermijden … Vooraleer je aan de slag gaat, moet je je huid hydrateren en scrubben, zodat je het product mooi egaal kan verdelen, en breng ook een voedende crème aan. Zorg dat alles mooi droog is voor je aan de slag gaat met de zelfbruiner.

Draai bij het aanbrengen van de zelfbruiner rondjes en breng het goedje in kleine hoeveelheden en met cirkelvormige bewegingen aan. Was tussendoor je handen of gebruik handschoenen om strepen geen kans te geven. Ook opgepast voor knieën, vingers en tenen! Negeer ze gewoon bij het aanbrengen van de zelfbruiner en smeer het achteraf verder uit over je vingers, tenen en knieën.

Kies na je zelfbruinsessie niet voor je meest strakke outfit, maar ga voor losse en donkerkleurige kledij. Geef het product ook voldoende tijd om in te trekken en huppel bij voorkeur een uurtje zo bloot mogelijk rond. Nudist trekjes? Laat je volledig gaan voor het perfecte bruin-resultaat!

Zorg ook voor een goede zelfbruiner remover om je bij te staan bij paniek-momenten … En regelmatig herhalen is de boodschap om je bruine kleurtje mooi te houden.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *