Fashionable relaxen met Loungelife

Met de koudere en donkere dagen voor de deur, krijgen we steeds meer zin om te ‘cocoonen’ na een drukke werkdag. De zonnige terrasjes worden ingeruild voor de warmte van de zetel met een gezellig dekentje en…een gemakkelijke outfit!

Om ultiem te kunnen ontspannen, heb je ook gemakkelijke en vooral ‘comfy’ zittende kledij nodig, als die er dan ook nog fashionable kan uitzien, is het helemaal feest! Loungelife speelt perfect in op die behoefte met een collectie voor vrouwen die verzot zijn op comfort en wellness. Fashionable relaxen? Het kan!

Loungelife is op het lijf geschreven van vrouwen die na het werk er nog steeds goed willen uitzien in een comfortabele outfit. Denk zachte en meegevende stoffen met een soepel karakter en vrouwelijke ontwerpen met wijde halslijnen, taillekoordejes en een gedrapeerde valling voor een ultieme sexy en elegante uitstraling.

De kleurnamen champagne, forest, concrete, sky en antraciet zijn gebaseerd op de natuur waarbij het ochtendgevoel centraal staat. Bovendien zorgden ze voor een speciale touch door aan de binnenzijde van de tops inspirerende quotes te zetten. Ideaal om helemaal in zen-modus te geraken!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *