Eet je cellulitis weg!

Cellulitis vormt de grootste nachtmerrie van de meeste vrouwen en om die vervelende putjes in onze billen weg te krijgen smeren we de duurste crèmes en geloven we maar al te graag de wondere werking van de vele wondermiddeltjes!

Maar er is nog een andere oplossing om die vervelende sinaasappelhuid te bannen. Hiervoor hoef je zelfs je rekening niet te plunderen, maar wel simpelweg de juiste dingen eten en regelmatig sporten! Wat moet er zoal op je boodschappenlijstje staan om met perfect gestroomlijnde billen voor de dag te komen?

Hou het vochtniveau van je lichaam op peil door veel water te dringen en fruit te eten dat veel water bevat zoals watermeloenen, aardbeien en druiven. Bovendien zijn deze vruchten heerlijk om van te smullen op een zwoele zomerdag!

Appelsienen en kiwi’s zitten boordevol vitamine C en zijn bijgevolg ideaal voor de aanmaak van collageen. Grijp in de fruitafdeling ook naar rode en blauwe bessen en kersen, want de antioxidanten hierin binden de strijd aan met de vrije radicalen die het bindweefsel van je huid verharden. Mango en wortelen zorgen er dan weer voor dat ze de huid elastischer maken.

Chocolade-addicts zullen blij zijn om te horen dat ze deze lekkernij niet volledig van hun lijstje moeten schrappen, zolang je het bij pure chocolade houdt tenminste, want cacao staat erom bekend dat het de huid verstevigd, we like!

Ook eieren mogen in je winkelkarretje, aangezien ze lecihitine bevatten dat het huidweefsel herstelt en last but not least komt ananas to the resque! Deze vrucht vormt een klassieker in strijd tegen cellulitis. De enzymen van ananas maken komaf met de proteïnen die zich vasthechten aan het bindweefsel.

Dus ladies, ban die cellulitis en verklaar met dit simpele boodschappenlijstje de oorlog aan sinaasappelhuid!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *