Anouck Lepère klinkt op tien jaar Maasmechelen Village

Maasmechelen Village, het outlet-shoppingwalhala met meer dan 100 boetieks, viert zijn 10de verjaardag. Bij die gelegenheid kan dé Fashion Ambassador van Maasmechelen Village natuurlijk niet ontbreken en dat is niemand minder dan topmodel Anouck Lepère!

Gedurende het hele jaar zal Lepère (32) bijdragen aan deze memorable viering en gisteren maakte ze dan ook haar opwachting in de luxueuze outlet village. In 2000 maakte Anouck haar debuut in Parijs en sindsdien veroverde ze de hotste catwalks en magazinecovers. Maar België is en blijft haar echte thuis…

“Ik ben erg trots dat ik de kans krijg om deel uit te maken van een Belgisch succesverhaal en het 10-jarig bestaan van Maasmechelen Village als ambassadeur kan ondersteunen tijdens dit belangrijke jaar!”, liet Lepère weten.

Door haar werk in de modewereld, groeide ze uit tot een ware fashionista en fanatieke shopper en ze is dan ook een heuse fan van het outletdorp: “Shoppen hier is fun. Mijn zeldzame vrije tijd besteed ik graag aan retail therapie in stijl. Hiervoor ga ik op zoek naar al mijn favoriete merken en boetieks, en liefst nog vlakbij elkaar gelegen.”

En dat is nu net het concept achter Maasmechelen Village, dat met haar pittoreske straatjes, de meest luxueuze outlet shopping bestemming in de Benelux vormt!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *