Een onweerstaanbare metal blik met MAC!

Platinum popGold grooveSilver shimmer…Herken je ze nog? Sinds het spetterende debuut in de winter van 2007, verwent MAC ons opnieuw met een schat aan metallics om je ogen te laten stralen als nooit tevoren met de MAC Metal-X Cream Shadow!

Het beautymerk lanceert opnieuw een topformule die poeder crèmes verandert in vloeibare metallics voor je eigen ogen en die je kan aanbrengen op je ogen, wangen, decolleté,…Overal waar je graag een schitterend metal effect wenst aan te brengen! Ideaal om je blik net die extra glam touch te geven voor de feestdagen.

De Cream Shadows werden samengesteld uit pigmenten met superieure mengbaarheid én smeerbaarheid, waardoor deze luxe highlighter gaat van een medium tot hoge intensiteit dekking. Je kiest zelf de intensiteit en bovendien zijn ze erg makkelijk aan te brengen.

Of je nu een heuse heavy metal-lover bent of gewoon een vleugje glam wil toevoegen, deze gesmolten magie weet elke look te verheffen met haar extreme glans, schittering en dimensie. Bovendien zijn metallics helemaal hot en bijgevolg een echte must. Haast je dus vanaf 10 december naar de dichtstbijzijnde MAC winkel!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *