Ontwerp je eigen droomoutfit!

Heb je het altijd al voelen kriebelen om zelf kleren te ontwerpen en de deuren van je eigen winkel te openen, maar had je er nooit het lef of de middelen voor? Dan kan die droom nu werkelijkheid worden met de website United Styles waar je zelf kledingstuks kan ontwerpen en zelfs je eigen webshop kan beginnen!

Dirk Lorré (52) uit Melle vormt samen met twee Nederlandse collega’s het brein achter deze fashionable website. Het motto achter de site luidt als volgt: ‘Ideaal om te ontsnappen aan de modedruk: draag gewoon wat je zelf in de rekken wil zien’.

De website is nog maar twee weken online en bevindt zich dus nog maar in de beginfase maar het concept is duidelijk. Vrouwen hun eigen garderobe laten ontwerpen en bestellen én daarnaast zelfs te koop aanbieden via hun eigen webshop voor een erg schappelijke prijs.

Hoe gaat het in zijn werk? Eerst kies je je stijl uit Londen, Tokio of Milaan, en daarna is het bewerken geblazen: Lange of korte mouwen, ronde hals of V-uitsnijding, print of geen print en bestellen maar! Voorlopig zijn de ontwerpen nog heel basic, dus voor extravagante designs ben je niet meteen aan het juiste adres, maar de stijlen worden binnenkort uitgebreid.

“Shoppen is een totaalbeleving. Je gaat met je dochter of vriendin uit winkelen, je doet inspiratie op in de collecties, gaat samen iets eten en komt thuis met een heel verhaal. En toch wordt er steeds meer op het internet gekocht. Wij willen tonen dat ook online shoppen een beleving kan zijn, door kledingstuks zelf te ontwerpen en vervolgens je designs te delen via Twitter of Facebook”, deed Lorré uit de doeken.

Niets zo leuk als een compliment krijgen over een outfit die je zelf ontworpen hebt, dus dames, alles het kriebelt, go for it op www.unitedstyles.com!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *