De ultieme tools voor geeky keukenprinsessen

De ultieme tools voor geeky keukenprinsessen

Koekjes, taarten, cupcakes,… Loopt het water je al in de mond? Het wordt nog leuker als je zelf al deze lekkernijen uit je oven tovert! Niet bepaald een keukenprinses met some serious baking skills? Geen probleem, met deze bak accessoires maakt het niet uit of die taart mislukt is, het ziet er in elk geval geeky goed uit!

Voor je aan het bakken gaat, is het tijd om je keukenkast aan te vullen met enkele geeky bakspullen die van elke baksessie een feest maken. Zo spotten we bijvoorbeeld koekjessnijders die zo uit een laboratorium kunnen komen. Experimenteren en smullen maar! En dat voor $12.99 op Think Geek.

Dinosaurus koeken, we verorberden ze allemaal massaal als kind, maar nu is het aan jou om ze zelf tevoorschijn te toveren! En wel met deze dino koekjessnijders voor slechts £3 van The Natural History Museum. Maak het plaatje helemaal compleet met de dinosaurus hagelslag op Amazon.

Een heuse Star Wars fan? Maak dan eens een handgemaakte Darth Vader cake, waarmee je ongetwijfeld de show steelt op elk feestje! Met de Darth Vader bakvorm van Firebox voor €12.99 wordt het een fluitje van een cent.

En dan nu… Aan de slag en bakken maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *