Doe de twist!

ontdek hier hoe je je kapsel in een franse twist legt

Het is tijd voor de twist! En wie denkt dat ze hierbij halsbrekende toeren moeten uithalen op de dansvloer, kan opgelucht ademhalen, want we hebben het hier wel degelijk over alweer een nieuw trendkapsel: de Franse twist!

Deze coupe geeft je meteen een gesofisticeerde look en werkt ideaal om de show te stelen op de hipste feestjes. Het ziet er heel moeilijk uit, maar geen nood, je hebt heus geen kapper skills nodig om dit kapsel zelf te verwezenlijken. Het enige dat je moet doen, is een simpel stappenplan volgen, dus houd je borstel en haarspeldjes in de aanslag en probeer het zelf…

Was je haren en droog ze met een handdoek, breng daarna een volumecrème aan en vermijdt in deze fase nog de borstel, maar zorg voor een natuurlijke golf. Daarna laat je je haar natuurlijk drogen.

Na het drogen, creëer je nog meer volume door met je borstel van de haarpunten naar de wortels te borstelen. Genoeg volume? Breng je haren dan met je handen naar achteren en neem al je haren samen. Vervolgens rol je je lokken in één richting met de punten naar binnen op. Steek het vast met speldjes, nog wat haarlak erover en je ‘parisienne’ coupe is klaar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *