Lady GaGa fan van fake!

Lady gaga is niet vies van namaak designer kledij

Lady GaGa regeert momenteel in de muziekwereld met als gevolg dat de miljoenen vlotjes binnenstromen op haar bankrekening, maar dat betekent niet dat de zangeres elke dag in de duurste designeroutfits rondloopt, want Miss GaGa blijft een absolute fan van fake!

Het gebeurt waarschijnlijk meer dan eens dat je voor de etalages van de hotste desingerwinkels bijna staat de kwijlen bij de aanblik van de mooiste outfits, handtassen en accessoires, maar wegens de onbetaalbare prijzen, kunnen we vaak alleen maar dromen van designerkledij… Tenzij je kiest voor namaak…

Het is nog altijd een beetje taboe, om voor namaak items te kiezen, al bestaan er tegenwoordig erg goede kopieën waarbij niemand het verschil merkt en je toch als een echte fashionista van ‘the next best thing’ kan genieten. GaGa staat bekend voor het doorbreken van taboe en ook als het gaat over namaak, laat ze van zich horen!

“Wees niet bang van tweedehandswinkels of gekke outfits die je persoonlijkheid accentueren. En verspil je spaargeld niet aan designerkledij als je namaakspullen vindt die er net hetzelfde uitzien maar veel goedkoper zijn”, zei de excentrieke zangeres. “In Tokyo vinden jullie veel winkels die valse Chanel en Versace-goederen aanbieden. Kijk naar mij: ik heb Italiaanse roots, woon in New York en koop namaak. Dit jasje bijvoorbeeld, is fake.”

Of de hotste modeontwerpers, die keer op keer staan te springen om haar te laten rond paraderen in hun nieuwste creaties, ook zo opgezet zijn met deze uitspraak, is nog maar de vraag. Maar als GaGa mag faken, mogen wij dat zeker ook!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *