Geeky Vaderdag cadeau tips

Geeky Vaderdag cadeau tips

Dit weekend worden alle papa’s in de bloemetjes gezet want op 19 juni is het opnieuw Vaderdag. Als je nu in een lichte paniek schiet omdat je nog altijd geen ideaal cadeau hebt kunnen strikken, geen nood! Wij helpen je met deze geeky Vaderdag cadeau tips

In elke vader schuilt wel een kleine, of grote, geek en de speciale Vaderdagpakketten van megagadgets.nl bevatten alles wat het geeky papahart verlangt! Je kan kiezen uit een Small, Medium en Large geschenkdoos met allemaal leuke en originele gadgets.

Wat spotten we zoal in de Vaderdagpakketten?

Een handige microlite mini zaklamp voor aan je sleutels, aka de helderste zaklamp die je maar kunt wensen. Deze 3 super witte LED-lampjes zorgen voor  ultrahelder, gelijkmatig, wit licht zonder donkere vlekken.

De TagTool is ook een echte papa must-have! Deze superhandige ‘MacGyver’ gadget van True Utility kan ook bij aan je sleutelbos en helpt je uit allerlei netelige situaties. De TagTool beschikt over een mesje, een nagelvijl, een flesopener en een schroevendraaier. De tool is super plat en licht en is daarom makkelijk om overal mee naar toe te nemen.

De Vrijdag Middag Hamer behoort tot een van onze favoriete gadgets! Deze hamer is namelijk niet zomaar een hamer… Op vrijdagmiddag snakken de meeste papa’s na een zware dag arbeid naar een frisse pint en met deze handige hamer combineer je de twee: Hameren en bierflesjes openen tegelijkertijd.

De CombiLock zou zo uit het assortiment van ‘James Bond’ kunnen komen… Met dit enorm sterke cijferslot met 3-cijfercombinatie van True Utility zet je in een klik je koffer op slot! Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat dit slot je waardevolle spullen beveiligd op die lange vlucht, het drukke openbaar vervoer of als jij net een frisse duik aan het nemen bent.

Is je papa een wannebe sommelier? Help hem dan een handje met de Magic Wine Decanter. Elke sommelier kent het begrip decanteren, wat zoveel betekent als wijn laten ademen door lucht toe te voegen, waardoor die snel ontwikkelt en smaakt alsof het al enkele jaren heeft kunnen ‘rijpen’. Maar als je thuis in no time met dit proces wil uitpakken en wil genieten van een heerlijk glas wijn is er de Magic Wine Decanter. Door het ingenieuze systeem wordt er heel snel lucht toegevoegd aan de wijn, waardoor de smaak meer naar voren komt.  De Magic Decanter maakt het je heel makkelijk, schenk boven de rode wijn erin, beneden komt deze wijn gedecanteerd weer uit de Magic Decanter zo je glas in!

Ergert je vader zich dood aan de kringen die de kringen die de zuignappen van een GPS achterlaten op de voorruit van de auto? Maak hem dan blij met de Grippy 2 Anti Slip Mat. Hiermee zijn de irritaties van wegglijdende telefoons en dergelijke voorgoed verleden tijd! Met dit gripvaste statief heb je je telefoon of GPS altijd in zicht. Bovendien kan je dit geweldige antislip matje niet enkel in de auto maar op elke andere willekeurige plaats gebruiken.

Neem maar snel een kijkje op megagadgets.nl/vaderdag-paket en kies de geschenkdoos die volgens jou het beste bij je papa past of selecteer gadgets naar keuze. Alle Vaderdag pakketten worden geleverd in een prachtige luxe doos! De Small en Medium komen in een gouden doos en de Large in een zwarte doos.  Dus maak snel je keuze en bestellen maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *