De ultieme feest make-uptrends!

de ultieme feest make-uptrends

De feestdagen vormen de ideale gelegenheid om je schminkdoos boven te halen en te stralen als nooit te voren met een heuse glamdiva-look! Voor welke look je gaat, kies je natuurlijk helemaal zelf, al zijn er enkele trends die er zonder twijfel voor zorgen dat je de show steelt. Wij zetten ze even op een rijtje.

Sexy red lips zijn de ultieme accessoire om mee te pronken. Rode lippen geven meteen een extra touch aan je feestlook en om ze extra te laten opvallen, kan je eerst nog met een lipgloss aan de slag om voor een extra schittering te zorgen.

En niet alleen je lippen mogen schitteren, ook voor je ogen en nagels is het een en al glitter wat de klok slaagt! Ga dus maar aan de slag met sprankelende oogschaduw, glitterende lippenstift en zelfs in je nagellak mag best wat glitter zitten. Gouden en zilveren oogschaduw zijn zeker een topper voor het feestseizoen!

We hebben het al vermeld, maar je wimpers mogen extra in de verf gezet worden. Letterlijk met mascara of je kan nog iets feestelijker gaan en kiezen voor valse exemplaren. Hierbij denken we meteen aan de papieren wimpers in allerlei maten en vormen zoals veertjes, vlindertjes,… Ook hier mag het allemaal overgoten worden met glitters.

Naast je wimpers, mogen ook je wenkbrauwen best opvallen. Dus bespaar je de pijn van ze te epileren want volle wenkbrauwen zijn helemaal hot. Al mag je ze wel wat bijwerken zodat ze toch een mooie vorm krijgen. Wie niet gezegend is met dikke exemplaren, kan de natuur een beetje helpen met een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwpoeder.

Au naturel kan ook voor wie niet zo te vinden is voor een serieuze dosis make-up. Ga voor de engelachtige look met enkel wat foundation in de juiste tint en een beetje blush ter hoogte van je jukbeenderen.

Met deze hippe trends wordt je gegarandeerd de ster van de avond, al is het aangeraden om ze misschien niet allemaal samen te dragen, om een ‘clown-effect’ te vermijden!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *