Sasha lanceert de ‘GaGa-schoen’

Sasha lanceert een lady gaga platformschoen

Lady GaGa maakte van haar meest extravagante outfits haar handelsmark en futuristische platformschoenen, met enkel vooraan een platform en achteraan niets, zijn niet meer weg te denken uit haar dagelijkse garderobe. Heb jij altijd al in GaGa’s schoenen willen lopen? Dan kan dat nu!

Schoenenketen Sasha komt met een eigen versie van de GaGa-platformschoen aanzetten in een fleurige bloemenprint. Het oogt niet echt comfortabel en bovendien lijken de stappers ook gevaarlijk omdat je vervaarlijk boven de grond lijkt te zweven, maar niets is minder waar…

De ontwerper van de extravagante schoen verzekert dat er geen omval-gevaar dreigt bij het dragen ervan omdat het platform vooraan aan de schoen dit zou voorkomen. Al lijkt het er toch op dat je over enkele acrobatische vaardigheden moet beschikken als je ermee wil rond paraderen, dus wie waagt haar kans?

Voor een paar GaGa-schoenen tel je 161.95 euro neer, wat waarschijnlijk aanzienlijk minder is dan de exemplaren van miss GaGa zelf en hiermee steel je gegarandeerd de show!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *