Een short in de winter? Het kan!

Kan je maar geen afstand doen van je short nu de zomer voorbij is? Dat is ook niet meer nodig, want tegenwoordig kan je dit sexy item het hele jaar door dragen, mits enkele aanpassingen natuurlijk… Ontdek enkele handige stijltips die het mogelijk maken om in short door de winter te dartelen alsof je nooit anders hebt gedaan!

Net zoals bij minirokjes geldt de basisregel dat als je kort gaat aan je benen, je het vanboven best zedig houdt, dus geen diepe decolleté combineren met een korte short. Hetzelfde geldt voor hoge hakken: ze zetten je benen nog extra in de verf, dus wel ideaal voor een avondje stappen maar net iets té voor een gewone werkdag. Kies dan liever voor stoere boots of ‘comfy’ ballerina’s.

Om te voorkomen dat je benen blauw worden van de kou, is het ten zeerste aangeraden om de winterversie van de short te dragen met een dikke panty of kousenbroek. Zelfs een doorschijnende panty of een speels motiefje kan perfect en vormt meteen ook de ideale party-outfit!

Enkele combitips: Een simpel shortje kan je perfect combineren met een witte blouse en een truitje met v-hals of ga voor  een oversized sweater, een heerlijk warme gebreide trui of een hemd met ruitjes. Eigenlijk kan je het met veel combineren, dus experimenteren en de juiste stijl zoeken is de boodschap! Ultra-hip is de short met een hoge taille.

Aarzel dus niet om ook in de koudere wintermaanden in je short te springen, zolang je rekening houdt met deze simpele stijltips, zet je een top look neer!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *