Blood, Sweat & Tears op je lippen

Blood, Sweat & Tears is de nieuwe make-up-lijn van cosmeticabedrijf Rain.

Over het algemeen zijn we niet zo happig op lichaamssappen, maar in het geval van de nieuwe make-up-lijn van Rain maken we graag een uitzondering!

Blood is een lip stain die je lippen een natuurlijke rozerode tint geeft en ze hydrateert. De geltextuur zorgt ervoor dat Blood gemakkelijk uitsmeerbaar is en dat je hem in noodgevallen ook als blush kan gebruiken.

Als je je lippen graag in de glitters zet, is Sweat sowieso jouw ding. De champagnekleurige glitters jagen je glam-factor meteen de hoogte in.

Mag het allemaal een beetje subtieler, ga dan voor de Tears lipglos. Je kan hem rechtstreeks op je lippen doen of hem over je lippenstift of lip stain aanbrengen. Tears is geen lipglos van 13 in een dozijn. In plaats van je lippen te doen blinken alsof je net een pot vernis hebt ingeslikt, zorgt hij voor een zachte glans die te vergelijken valt met die van een lippenbalsem.

Laat je dus niet afschrikken door de onconventionele namen van deze producten en laat je aangenaam verrassen! Je kan Blood, Sweat en Tears samen ($30) of apart ($12) bestellen op raincosmetics.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *