Le Whif: Chocolade puffer

le whif is een puffer waarmee je chocolade kan puffen

Hij ziet er een beetje dom uit, Le Whif, maar toch is hij pretty damn cool! Als je van chocolade houdt, maar niet echt enthousiast bent over de calorieën die je binnen speelt, zal je dol zijn op deze puffer.

De werking is eenvoudig: je zet hem aan je lippen en ademt in. Van zodra je dat doet, vult je mond zich met een heerlijke chocolade smaak, alsof je net een hele reep hebt binnengespeeld. Maar dan zonder de bom aan calorieën, want elke ‘puf’ bevat minder dan 1 calorie. Bye bye, schuldgevoel!

Het is goed om te weten dat de chocolade niet tot in je longen komt. De chocoladedeeltjes komen meteen op je tong terecht. En niet alleen voor jou is er niets ongezonds aan, want de puffers zelf zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ook cafeïnejunks komen met Le Whif aan hun trekken, want de puffer bestaat ook met koffiesmaak.

Kortom: Le Whif is de ideale manier om je chocolade- of cafeïneverslaving de vrije loop te laten, je lijn te behouden en het milieu niet meer te belasten met verpakkingen van chocoladerepen! Kan je niet wachten om Le Whif in huis te halen? Surf dan snel naar thinkgeek.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *