Blauw haar in opmars!

De meest opvallende kapseltrend van 2012 is ongetwijfeld blauw haar!

2012 is het jaar van de vele kleurtjes. En dan hebben we het niet alleen over color blocking in onze kleerkast, fluo op onze nagels en knallend rood op onze lippen: na de pastel haartrend, zijn blauwe kapsels aan een opmars bezig!

Het meest memorabele kapsel van dit jaar, is ongetwijfeld dat van Katy Perry. Zij toonde de wereld dat ze niet bang was om risico’s te nemen en verfde haar lokken opvallend blauw. Ook Selena Gomez ging mee in de trend en voorzag haar coupe van een paar blauwe en paarse mèches. De laatste nieuwe toevoeging aan het rijtje celebs dat zich aan de bijzondere haarkleur waagde, is actrice Jaime King. Zij koos voor een ombre-benadering van de trend, met een kapsel dat van blond over babyblauw naar koningsblauw varieert.

Maar ook fashionista’s in de dop hebben de trend al opgepikt! Zo werd Coco Arquette, het dochtertje van Friends-ster Courteney Cox en David Arquette, ook al gespot met blauwe en paarse mèches. Net als Zahara Jolie-Pitt, trouwens…

Zie jij het zitten om je haar blauw te verven? Weet dan goed dat je je haar zal moeten ontkleuren en dat je het risico loopt om met een groen kapsel te eindigen. Het beste idee zou dus zijn om naar de kapper te gaan en je coupe onder handen te laten nemen door een professional. Wie toch meer van DIY houdt, kan een kijkje nemen op idyemyhair.com of walgreens.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *