Hot pink is dé lip lentekleur!

Hot pink lips voor de lente

De trends in beautyland op vlak van onze sexy lips liggen voor de komende lente mijlenver uit elkaar… Rood is helemaal passé, nude of hot pink nemen het over!

Met nude lips bedoelen we ook echt ‘naakte’ lippen, zonder dat er een vleugje lippenstift of gloss aan te pas komt, gewoon puur natuur. Wie dat net iets te saai vindt en liever voor een meer opvallende look gaat, kan hot pink lippen proberen, wat voor de ultieme opvallende touch zorgt!

Speels, pittig, ‘edgy’ en origineel, en dat allemaal met een streepje lipstick. Je krijgt er instant sexy lips van die je ongetwijfeld in de kijker zetten. We hebben de hot pink trend al op tal van catwalks gespot, dus het is hoog tijd om er zelf mee aan de slag te gaan.

Let bij het uitkiezen van je felroze kleurtje wel op je huidskleur, want hoe lichter die is, hoe zachter en paarser het roze moet zijn. Een donkerdere huidskleur maakt de weg dan weer vrij voor een fellere kleur.

Less is more… Hoewel deze trend niet bepaald ‘less’ is, bedoelen we hiermee dat je de rest van je make-up best wat neutraler houdt, als je kiest voor hot pink lippen, om een al te theatrale look te voorkomen… Dus ladies, tuiten maar die hot pink lippen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *