L’Oreal Superhelden tegen bad hair days

met deze superhelden van l'oreal zullen bad hair days nooit meer een probleem zijn

Bad hair days zijn diepmenselijke en persoonlijke drama’s, maar geen enkele superheld lijkt zich er iets van aan te trekken… Ten minste, in het verleden was dat zo! L’Oreal lanceerde maar liefst 3 helden die je weerbarstige haar in no time temmen!

Danzij Horizon Fix worden de wetten van de zwaartekracht een grap. Deze hair spray houdt je coupe de hele dag perfect in de plooi, hoe volumineus hij ook is. Eventueel minpuntje is dat je haar gaat glanzen, zoals dat altijd wel het geval is met haarlak…

Is die glans niets voor jou? Dan komt  Super Dust to the rescue! Ook hiermee kan je heel wat volume creëren zonder de glans van een hair spray er bij te moeten nemen. Je kan voor een subtiel effect gaan en het poeder alleen over je haarwortels verdelen, of je kan voor big hair gaan en al je haar onder handen nemen.

En last but not least: Bad Mud. Deze wax is de perfecte manier om je weerbarstige lokken te transformeren in een warrig out of bed kapsel. De wax is, uiteraard, nogal plakkerig, maar doet uitstekend zijn werk. Ondanks het feit dat hij alles goed op zijn plaats houdt, wordt hij niet hard.

Kortom: superhelden om rekening mee te houden!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *